Cydry Pfeiffer’s wysoko ocenione w magazynie Trybuszon
23 października, 2023Cydr rzemieślniczy w Wielkopolsce. Artykuł w magazynie Freshmag.
6 czerwca, 2024Przeczytajcie wywiad z Mikołajem w magazynie FOOD&FRIENDS
Propozycja weekendowej lektury dla Was to najnowszy odcinek magazynu FOOD&FRIENDS nr 1(62) - kwiecień/czerwiec 2024, a w nim rozmowa o mojej cydrowej pasji Pfeiffer’s Cider. Poza tym rewelacyjne reportaże z gwiazdkowych restauracji Zielonej Stolicy Europy, Walencji oraz relacja z imprezy Food & Future vol. 5, która odbyła się w Hotelu Pod Różą w Krakowie. Mieliśmy przyjemność być już na kilku wspaniałych imprezach organizowanych przez FOOD&FRIENDS, częstowaliśmy gości cydrem, poznaliśmy topowych szefów kuchni z całego świata, którzy docenili nasze trunki, a teraz Pfeiffer’s Cider trafia na strony naszego ulubionego life stylowego magazynu.
Magazyn FOOD&FRIENDS od 2010 roku pisze o spędzaniu czasu w miejscach, gdzie wyjątkowe jedzenie pełni istotną rolę, zamieszcza relacje z niesamowitych kulinarnych wycieczek i spotyka genialnych szefów kuchni z całego świata. To wszystko przelewa na przyjemny w dotyku papier. Z wielką dumą i radością dołączam kilka słów od siebie do kolejnego wydania. Dziękuję.