10-te urodziny LASu
10 grudnia, 2023Cydr na Targach Wino 2024 w Poznaniu
27 marca, 2024Magazyn FOOD & FRIENDS wypuścił właśnie smakowite zimowe wydanie, a w nim znajdziecie m.in. relację z odbywającego się w warszawskim Hotelu Verte wydarzenia FOOD & FUTURE / EAST MEETS EAST z udziałem szefów kuchni notowanych w prestiżowym rankingu The Best Chef Awards i nagradzanych przez Przewodnik Michelin, a także jednych z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Mikołaj po raz kolejny miał przyjemność zostać prowadzącym imprezę. Oczywiście, ku uciesze gości, nie mogło zabraknąć cydru Pfeiffer’s. Dziękujemy za zaproszenie i gratulujemy 13 lat pięknej działalności life stylowej.
Koniecznie zajrzyjcie do najnowszego magazynu i zanurzcie się w atmosferze spotkania z kuchnią przyszłości w wykonaniu uznanych szefów z Europy Środkowo-Wschodniej i Bliskiego Wschodu. Gotowali dla nas Tala Bashmi / Fusions by Tala, Beata Śniechowska / Młoda Polska bistro & pianino, Jenő Rácz / Rumour by Rácz Jenő, Andrea Camastra / Nuta, Maciej Majewski oraz Marta Noszczyk / KUK Restaurant By Maciej Majewski.